Backabusar berättar

Till alla er på Kirseberg, Malmö och övriga Sverige har jag några frågor. Känner ni till Sigge me geten? Känner du till lärare Brorsson, Dahlqvist, Ljungberg me fru eller Karin Andersson? Känner du till Surån, spissen, tattardalen? känner du till Bajan, tornet, Östergård och Gula Faran? Vet du vad en slangabella, ärtrör eller fönsterknackare användes till. Om allt detta och lite till vet de gamla backabusarna som härjade på 40 och 50 talets Kirseberg, de som var med om Backarnas världskrig som pågick under denna tid, varje vår och höst.
Om du vill veta eller har frågor om detta, är du välkommen till Bajan, SÖNDAGEN DEN 19 JUNI KLOCKAN 13.00. En panel bestående av Lennart Krigaren Olsson tillsammans med gamla backabusar kommer att berätta och besvara era frågor om allt som hände och skedde under dessa årtionden. Välkomna med era frågor eller bara sitt och njut av det som berättas. Tag med er något sitt underlag
Till er gamla backabusar, om någon av er vill delta i panelen, och prata om gamla tider, är ni hjärtligt välkommen. Hör av er till mig så snart som möjligt. Med ett meddelande på FB,
Mail, lennertolsson@aol.com eller tel +46 793583347 Desto fler vi är desto roligare blir det.
Vi ses vid den stora tribunen!
Lennart Krigaren Olsson ( f.d. Backabuse )

Till FB-eventet