Inslag till årets adventskalender 2021 sökes!

(Paxade datum se nederst!)
Välkommen till årets adventskalender 2021!
Förra årets kalender var en succé men krävde otroligt mycket arbete! I år väljer vi att låta deltagare själva filma en videosnutt och sända in. Som inspiration titta på föregående års inslag på FB-sidan.
Vem som helst kan skicka in en video eller bara en bild, dock ej politiska partier.  Ca 1-3 minuter lång.
Du är en individ, organisation, företag eller företräder en skola. Du skapar ett kul, informativt inslag om något som avslutas med att du önskar alla en God Jul! Du skickar in det allra senast 25 november 2021.
Du skickar den i ett PM till Kirsebergs Allehanda FB eller via kirsebergs@kirsebergsallehanda.se eller Transfernow.net med en önskan om ett datum som passar dig. Är det upptaget tar vi nästa möjliga lediga plats. Den 24 är dock upptagen som avslutning.
Här kan ni se vilka film format som FB accepterar
(We recommend using the MP4 or MOV format)
Kirsebergs Allehanda & Helena Sjölander

https://www.facebook.com/events/285395083394989/?ref=newsfeed

DATUM TAGNA

1 december

2 december

3 december

11 december

13 december

16 december

18 december

24 december