Therese på högsta pallplats!

Kirsebergs Allehanda vill gratta en Backakvinna som vunnit

SM i VOLYMFRANSAR SENIOR

— THERESE RIMPLER!  —

Therese med sin pokal och sitt diplom.

-Hej Therese. Du ser glad ut med din pokal och ditt diplom. Kan du berätta vad du har varit med om?

– Jag var med och tävlade i svenska mästerskapen i fransförlängning nu i helgen 4-5 maj 2019. Jag blev svensk mästare i volymfransar!

Therese under tävlingen i Göteborg.

Tävlingen gick av stapeln i Göteborg. Här kan ni se en bild från tävlingen, en av golvdomarna tittar på mig som arbetar på min modell. Domarna bedömer bla hur väl designen passar kundens ögonform, applicering, längd/vikt, hur knippet set ut och hur det applicerats.

-Kan du berätta lite mer om dig?

-Jag heter Therese och är 33 år. Jag har jobbat med skönhet sedan 2014. Jag började som nagelterapeut, för att sedan vidareutbilda mig till fransstylist och microbladingartist.  Jag har min salong NAILS TO GO på Allhemsgatan 7 i Kirseberg (andra gaveln) sedan tre år tillbaka.
-Vad är som lockar dig med att arbeta med detta?

– Det roligaste med att jobba med skönhet tycker jag är att man träffar så himla många olika människor som man får göra fina. Jag tycker det är roligt med pill och pyssel.
-Just fransförlängning. Kan du berätta lite om det?
– Idag är det väldigt populärt att göra fransförlängning. När man gör volymfransar så appliceras 2 eller fler fransar som ett litet knippe på var och en av kundens egna frans. Dessa knippe görs för hand, ett och ett, helt anpassat efter vad kundens egna frans orkar bära. Det kräver både tålamod, precision och teknik för att få till jämna fina knippen. Det har varit mycket förberedelser med många timmars träning för att få till helt rätt design för min modell.
-Vad händer härnäst?

-Alla svenska fransstylister som är diplomerad, kan anmäla sig till SM. Biljetterna släpps alltid natten till lucia och finns endast i begränsat antal. Nu är målet inställt på Lashworldcup i Amsterdam februari 2020 ! 🙂

Grattis till guldet önskar Kirsebergs Allehanda och lycka till i Amsterdam så småningom! 🙂

Stöd gärna Kirsebergs Allehandas ideella arbete med att swisha en peng till 0708268421. En liten gest från dig gör arbetet roligare!