Apotek Måsen

E-HANDLA PÃ… APOTEKSGRUPPEN.SE!

Jag går till Apotek Måsen på Kirsebergs torg för att köpa min medicin. Den är snart slut och jag behöver hämta ut ny omgående. Väl därinne expedieras jag av Narida Curic och hon ser min stress. Då presenterar hon ett smidigt sätt för mig att handla min medicin på! Hon ger mig en folder som jag öppnar.
– Titta här, säger hon leende, du kan handla dina receptbelagda mediciner och även andra produkter via internet. Ta med dig foldern hem så vägleder den dig igenom processen i lugn och ro. Då behöver du aldrig oroa dig innan du kommer hit för att den skulle vara slut. Narida Curic fortsätter: – För att det ska fungera behöver du ett BankID som legitimation på din dator. Du kan ladda ner det här: https://install.bankid.com/
– Toppen, säger jag. Det ska jag göra direkt när jag kommer hem! Tack!

EES – ELEKTRONISKT EXPERTSTÖD

– Dessutom har vi fått en ny tjänst som jag gärna vill berätta om för dig, fortsätter Narida Curic. Vi farmaceuter hjälper nu våra kunder med att gå igenom sina mediciner när de kommer in. Vi ser t ex om medicinerna fungerar bra ihop eller krockar med varandra, om dosen verkar för hög eller för låg. Tjänsten kallas EES – Elektroniskt expertstöd.
Jag nickar och lyssnar vidare:
– Du behöver bara be oss om tjänsten när du kommer hit. Vi har en broschyr som du kan ta med hem och läsa igenom också. Du kan även läsa på Mynewsdesk att vi ligger i topp inom apoteksbranchen med denna nya tjänst! 🙂 http://www.mynewsdesk.com/…/apoteksgruppen-i-topp-i-ees-anv…
– Det låter som en mycket vettig tjänst, svarar jag. Många idag har ju flera mediciner samtidigt och så kanske man inte har träffat samma läkare varje gång.
Jag tackar Narida och går hemåt.

För den som vill läsa mer om Apoteket Måsen och själva Apoteksgruppen finns en större intervju med Narida Curic på http://kirsebergsallehanda.se/2016/05/26/apotek-masen/