Kirsebergs främste flagghalare

KIRSEBERGS FRÄMSTE FLAGGHALARE
– en intervju med Pelle Jaensson

Kirseberg News ringer upp Pelle:
-Hej! Vi har hittat en intervju med dig som förklarar allt!
– Hur menar du?
– Tja, man ser dig stå vid Mässingshornets flaggstång titt som tätt och hala upp och ner en flagga. Den som inte är så sportintresserad kanske inte förstår varför! 🙂

-Ha, ha, det är helt okey. Det är Malmö FF:s flagga och den ska
givetvis vara hissad när laget spelar match. Så det har blivit mitt
uppdrag att gå dit med vår flagga varje matchdag. Man kan säga att det är en hyllning till laget, klubben och staden. – Dessutom mår jag så gott av att göra det men jag förstår att ni sett mig och undrat… och nu hittat förklaringen i profilintervjun i KalmarPosten.. :-) Den är purfärsk! Den kom ut idag! Ja, jag kommer ju från Öland, så någon gång var det väl min tur att ”åka dit” på en intervju!

– Vi tycker det är roligt att du hittat drömjobbet i ”vuxen” ålder! En sak undrar vi dock över efter att ha läst intervjun: Vad fick Malmö FF att anställa dig så snabbt? Gick du aldrig hem? 🙂
– Nej, helst inte. Jag är ju i himmelriket (för den oinsatte är det även MFF supportrars forum) varje dag jag går in på stadion och den heliga gräsmattan. Förmodligen insåg man att det inte gick att bli av med mig så då var det lika bra att anställa mig.

– Kirseberg News önskar i vart fall lycka till med både fortsatt flagghalning och gräsklippning! 🙂
-Tack!